Już wkrótce swoje drzwi otworzy dla Państwa restauracja Tygiel – nowy wyjątkowy punkt na gastronomicznej mapie Karkonoszy.

Kuchnia Tygla to autorskie dania wybitnego i utalentowanego Szefa Kuchni, Dawida Klimańca, który zachęca do odwiedzenia i skosztowania regionalnych smaków Karkonoszy, słowami:

“To dla mnie powrót do korzeni. Pragnę czerpać energię z miejsca, w którym się znajduję, a Szklarska Poręba to głównie lasy, pola, lokalni dostawcy, regionalne sery, mięsa, ryby. Chcę serwować tradycyjną polską kuchnię w nowoczesnym wydaniu. Na pewno będę eksperymentować, bo to najbardziej lubię w gotowaniu. Najważniejszy jest dla mnie produkt i zawsze chcę wykorzystać go w 100 procentach.” Cyt. Dawid Klimaniec

Więcej informacji już wkrótce!

event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail
event thumbnail