• Organizacja wyżywienia dla gości obiektu (śniadania, obiadokolacje, imprezy okolicznościowe) oraz nadzór nad funkcjonowaniem trzech punktów a la carte,
  • Zarządzanie 40-50 osobowym zespołem kucharzy oraz pomocy kuchennych, Szkolenie pracowników i dbanie o wysoki poziom efektywności pracy,
  • Optymalizacja kosztów zatrudnienia,
  • Prowadzenie prawidłowego procesu zakupów oraz kontrola nad właściwą gospodarką powierzonym surowcem,
  • Utrzymanie właściwych wskaźników operacyjnych – food cost,
  • Udział w tworzeniu oraz nadzór nad realizacją budżetu operacyjnego działu,
  • Przygotowywanie oferty dań dla punktów a la carte w oparciu o sezonowość oraz zasady menu engineering,
  • Tworzenie atrakcyjnej oferty menu rotacyjnego obiadokolacji,
  • Przestrzeganie zasady „zero waste”,
  • Współpraca z kierownikami innych działów, min. działem marketingu przy tworzeniu atrakcyjnych ofert promocyjnych,
  • Dbałość o wizerunek hotelu i reprezentowanie go poza obiektem,
  • Utrzymywanie i ścisłe przestrzeganie norm sanitarnych, bezpieczeństwa oraz przepisów HACCP,
  • Znajomość i przestrzeganie procesów oraz standardów hotelowych, a także ścisła współpraca z Zarządem.
  • Doświadczenie na stanowisku szefa kuchni min. 5 lat w dużych obiektach hotelowych,
  • Doświadczenie w przygotowywaniu przyjęć i bankietów,
  • Praktyczna wiedza na temat HACCP, BHP i optymalizacji kosztów,
  • Gotowanie jest Twoją pasją, a aktualne trendy kulinarne nie są Ci obce,
  • Kreatywność i zaangażowanie, umiejętność zorganizowania pracy podległego zespołu,
  • Dbałość o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych potraw,
  • Dobra znajomość pakietu MS Office.
  • W przypadku relokacji, możliwość zakwaterowania na terenie resortu,
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o formę współpracy zgodną z Twoimi preferencjami,
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach działu oraz w strukturach hotelu, a także udziału w szkoleniach organizowanych przez hotel,
  • Przyjazną atmosferę pracy w pełnym pozytywnej energii i zgranym zespole,
  • Udział w programie motywacyjnym #PlatynowaKariera, który wiąże się z szeregiem benefitów,
  • Program Poleceń Pracowniczych,
  • Program MultiLife Extra,
  • Atrakcyjne zniżki na masaże i zabiegi SPA oraz korzystanie z oferty gastronomicznej resortu, a także pobyty w hotelach z grupy Górskie Resorty,
  • Ubezpieczenie grupowe,
  • Śniadania pracownicze,
  • Paczki świąteczne,
  • Parking dla pracowników.