Organizacja wyżywienia dla gości obiektu (śniadania, obiadokolacje, imprezy okolicznościowe) oraz nadzór nad funkcjonowaniem trzech punktów a la carte,
Zarządzanie 40-50 osobowym zespołem kucharzy oraz pomocy kuchennych, Szkolenie pracowników i dbanie o wysoki poziom efektywności pracy,
Optymalizacja kosztów zatrudnienia,
Prowadzenie prawidłowego procesu zakupów oraz kontrola nad właściwą gospodarką powierzonym surowcem,
Be the first to know about the latest events, offers and promotions!
GÓRSKIE RESORTY (MOUNTAIN RESORTS)
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by SILVER MOUNTAIN RESORT OPERATOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKĄ KOMANDYTOWĄ, ul. Widok 8, 00-023, Warszawa, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in .