• Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu i recepturami,
  • Utrzymywanie wysokiego standardu wykonywanych dań
  • Dbanie o właściwe przechowywanie żywności i kontrolowanie jakości składników,
  • Dbanie o czystość i porządek miejsca pracy,
  • Zachowanie odpowiednich procedur bezpieczeństwa w kuchni.
  • Doświadczenie zawodowe,
  • Wysoka kultura osobista oraz zorientowanie na świadczenie usług na najwyższym poziomie,
  • Umiejętność pracy pod presją czasu i dobrej organizacji pracy,
  • Samodzielność, inicjatywa i zaangażowanie w powierzone obowiązki,
  • Rzetelność, terminowość oraz dbałość o szczegóły,
  • Umiejętność pracy w zespole.
  • Pełne wsparcie w okresie wdrożenia oraz na co dzień,
  • Możliwość zakwaterowania w komfortowych warunkach na terenie resortu (w przypadku relokacji),
  • Dużą swobodę działania i otwartość na realizację pomysłów wspierających cele firmy,
  • Rozwój zawodowy poprzez udział w szkoleniach i realną ścieżkę awansu w strukturach grupy,
  • Przyjazną atmosferę pracy, a także wspaniałą lokalizację w otoczeniu gór i lasów,
  • Współpracę w zespole ekspertów i pasjonatów hotelarstwa,
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o formę współpracy zgodną z Twoimi preferencjami,
  • Atrakcyjne zniżki na pobyty w obiektach marki Górskie Resorty,
  • Zniżki na usługi hotelowe i gastronomiczne,
  • Udział w programie motywacyjnym #PlatynowaKariera, który wiąże się z szeregiem benefitów,
  • Nagrody jubileuszowe za staż pracy,
  • Zniżki na studia w WSB Merito i WSTiH w Gdańsku,
  • Program Poleceń Pracowniczych,
  • Bezpłatny dostęp do platformy benefitowej MultiLife Extra,
  • Ubezpieczenie grupowe,
  • Śniadania pracownicze,
  • Paczki świąteczne,
  • Parking dla pracowników.