• Przyjmowanie dostaw towarów,
  • Rozkładanie towarów we właściwych magazynach,
  • Wydawanie towarów na poszczególne punkty usługowe,
  • Prowadzenie dokumentacji wewnętrznej związanej z obrotem surowca,
  • Kontrola stanów oraz przygotowanie zamówień dla głównych działów w obiekcie,
  • Prowadzenie inwentaryzacji stanów magazynowych.
  • Zdolności logistyczne,
  • Uczciwość i rzetelność w zakresie prowadzenia rozliczeń,
  • Umiejętność obsługi programów z pakietu Office,
  • Wiedza z zakresu charakterystyki asortymentu towarów kuchni i baru.
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o formę współpracy zgodną z Twoimi preferencjami,
  • W przypadku relokacji, możliwość zakwaterowania na terenie obiektu,
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach działu oraz w strukturach hotelu oraz udziału w szkoleniach organizowanych przez hotel,
  • Przyjazną atmosferę pracy w pełnym pozytywnej energii i zgranym zespole,
  • Udział w programie motywacyjnym #PlatynowaKariera, który wiąże się z szeregiem benefitów,
  • Bezpłatny kurs języka angielskiego w trakcie godzin pracy,​
  • Program Poleceń Pracowniczych,
  • Program MultiLife,
  • Zniżki do 50 % na: zabiegi w gabinetach Dr Irena Eris, pobyt w obiektach marki Górskie Resorty, korzystanie z części gastronomicznej obiektu,
  • Ubezpieczenie grupowe,
  • Posiłki pracownicze,
  • Paczki świąteczne,
  • Parking dla pracowników.